Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt andelenes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?
Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt andelenes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?
Med denne oppskriften kan du lett lage en festmiddag selv når du har dårlig tid. Til rødbetbulguren kan du bruke så vel syltete som ferdigkokte rødbeter.
Ytrefilet av lam med piperade her herlig. Hvis du lurer på hva piperade er, er det en fransk grønnsaksrett av paprika. Her er oppskriften.
Lam har en særegen smak og mange har dette kjøttet som sin favoritt. Dill smaker nydelig til lam.
Denne retten kommer fra Portugal. Portugiserne elsker smakfull mat, med masse varierte krydder i. Her er en med lam.
Det nepalske kjøkken er sterkt påvirket av det indiske. Kjøtt tilberedes med mange forskjellige krydder i en tykk currysaus servert med ris.
Både kål og lam er viktige råvarer i den makedonske matkulturen. Akkurat som i den norske. Her er en litt spicy variant av den norske fårikålen hentet fra Makedonia.
Hva med å prøve en spennende rett som innbakt lam, du vil garantert imponere både familie og venner.
Dette lammespydet er uhyre enkelt å lage, men ikke mindre smaksrikt av den grunn. Prøv denne oppskriften.
Lag en lammegryte med fersk dill og kantareller og du vil garantert ha suksess rundt middagsbordet.
Du må prøve denne oppskriften på lammestek. Med så mange gode smaker vi har lagt til kommer du garantert til å lage den en gang til.
Med lammeskav er middagen raskt på bordet. Og smaken blir helt topp. Slik lager du middagen helt fra bunnen med denne enkle oppskriften.
Dette er den tradisjonelle oppskriften på lammefrikassé. Du serverer den med grønnsaker og hvit saus. En klassisk rett du kan servere som garantert er en suksess
Slik lager du lammekoteletter og potetmos med smak av urter og hvitløk. Raskt å steke. Dermed middagen snart på bordet.
Salt kjøtt med kålrotstappe er kraftkost. Her får du oppskriften og fremgangsmåten for å lykkes.
Skal du lage virkelig tradisjonsmat må du prøve lettsaltet lammekjøtt og kålrot og raspeball som tilbehør. Her oppskriften på det hele.
Her brukes den ytterste delen av lammelåret til en super frokost eller lunsj.