Lag en omelett slik de gjør det i Spania som de ofte bruker som tapas.
Spekeskinke eller annen spekemat er det letteste du kan servere på et tapasbord. Pynt med litt grønt ved siden av.
Denne potetsalaten smaker herlig og med alle gode ingrediensene blir det en sikker vinner rundt bordet.
Dette er en omelett for deg som liker smaken av maten fra Middelhavsområdet. Du lager den på 15 minutter.
Når du har lyst på noe virkelig godt, og som er raskt å lage, skal du kjøpe asparges. Når den pakkes inn i ostekrem og spekeskinke, er det nesten umulig å ikke like.
I denne ostepaien er det fersk spinat, soltørkede tomater og oliven. Ved siden av smaker det godt med en grønn salat.
Kanskje har du ikke lyst å spise disse kjente pizzaingrediensene på noen annen måte heretter.
Dette er den perfekte restemat hvor du ønsket at du hadde mer rester, for ost, potet og løk smaker fortreffelig.
Enkel å lage og alle vil like den. Passer utmerket til gravlaks.
Lag en pannerett med egg og squash. Den er helt uten kjøtt. Du kommer garantert til å lage den flere ganger.
Disse tortillaene er perfekte til koldtbord og som fingermat - eller når du vil ha middagen i hånda.
En deilig forrett på Thailandsk vis med bønneskudd og reker
Når du skal lage spansk omelett, må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier.
La røkelaksen få litt godt tilbehør på brødskiven neste gang med eggesalat.
Denne enkle eggesalaten med røkt påleggi kan du bruke som pållegg eller som en forrett
Denne retten med eggesalat med purre lager du på bare 15 minutter. Følg oppskriften og du har deilig pålegg til brødskiva eller som en liten forrett.
Denne retten er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage. Setter du den i stekeovnen, lager den seg selv mens gjøre noe helt annet.
En deilig suffle der den røykte fisken gir den et skikkelig smaksløft, men den kan også lages med bare grønnsaker.