- Kakebunn: Smelt smøret, knus kjeksen fint i en pose (bruk kjevle) og ha den i smøret, bland godt.
- Trykk ut ”deigen” i en springform eller i porsjonsformer. Sett til avkjøling.
- Fyll: Pisk kremosten luftig med håndvisp og rør inn rømme og vaniljesukker med en gaffel (bruk ikke miksmaster). Smak til med sitronsaft.
- Fordel dette oppå bunnen (men hold tilbake ca 1/3 for topping) og sett alt tilbake i kjøleskapet.
- Pynt: Ta ut kaken og fordel syltetøy over. Rør den siste tredjedelen av fyllet litt luftigere og fordel på toppen. Pynt med tinte eller friske bær eller syltetøy.
Tips: For å lettere kunne flytte kaken over fra Ha bakepapir eller glad-pack- plast i bunn.
Tips: Bunn og fyll kan stå i kjøleskapet (godt pakket inn) frem til pynting og servering.
Vi byr på mange deilige ostekaker
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig