Vårruller med chili- og koriander-dipsaus

Fremgangsmåte

(20 stk.)

Kok nudlene i en stor kjele med kokende vann i 3-4 minutter. La dem renne godt av, og del dem i 5 cm lange biter.

Varm opp 1 ts av oljen i en stekepanne. Tilsett hvitløken og la den steke forsiktig i 1 minutt. Ha i kyllingstrimlene og la det fortsette å steke i 3 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. Bland i vårløk, gulrot, bønneskudd og chiliflak, og la det steke i 1 minutt til.

Forvarm stekeovnen til 200 C. Pensle deigflakene på den ene sida med litt sammenpisket egg. Legg litt fyll på hvert flak med en skje og rull flaket sammen. Pass på å brette inn sidene under rullingen slik at fyllet er helt innesluttet. Pensle hver vårrull med litt olje og legg den på en bakeplate. La vårrullene steke i 10-12 minutter, til de er gylne.

Bland sammen alle ingrediensene til chili-dipsausen i en bolle. Server dipsausen sammen med vårrullene.

Sendt inn av Apéritif

Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften bruker du opp overmodne bananer samtidig som det blir kake til mange
Ukens kake
Banan- og pekankake

Med denne oppskriften bruker du opp overmodne bananer samtidig som det blir kake til mange

Langpanner er perfekt om det er mange som skal smake, og her får du en vri som dessuten er veldig holdbar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste barbaresco-kjøp
+
Godbiter i pollisten

Beste barbaresco-kjøp

Barbaresco tar etter Barolos galopperende priser, men noen holder igjen, som disse. Som derfor er de beste kjøpene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er resultatet av at en burgundstjerne inntar Sør-Rhône
+
Ukens vin

Dette er resultatet av at en burgundstjerne inntar Sør-Rhône

Den er derfor veldig annerledes enn mange andre viner fra denne delen av det sørlige Rhône. Men samtidig et realt kupp.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En unik mulighet til å smake hvor fantastisk sider er til mat
Matkurs og vinkurs
Sidersmaking+småretter i Oslo

En unik mulighet til å smake hvor fantastisk sider er til mat

Sider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Dette er en etterspurt smaking, så vær tidlig ute med påmeldingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her