- Kok opp vann og margarin. Dra kjelen av platen.
- Ha i alt melet på en gang og rør til deigen samler seg i en klump. Sett kjelen tilbake på platen og pass på at "melklumpen" blir gjennomvarm.
- Avkjøl "klumpen" litt, mens du pisker sammen eggene.
- Halvparten av eggene røres godt inn. Tilsett resten av eggene, litt om gangen, mens du rører godt. Du har tilsatt nok egg når deigen faller tungt ned fra sleiva.
- Sett vannbakkels på stekeplate med spiseskje og slikkepott. Husk at kakene skal ha plass til å heve seg.
- Stek kakene på nederste rille ved 200 C i 20-25 minutter. Du må ikke åpne stekeovnsdøra under stekingen, da faller kakene sammen. Kakene er stekt når de ser "tørre" ut, og det har sluttet å piple væske/fett fra dem.
- Avkjøl kakene, del hver i to. Du kan servere vannbakkels med litt pisket krem tilsatt kunstig søtningsstoff.