- Kyllingfilet og marinade: Bland sitronsaft, finhakket koriander, olivenolje, sitronpepper og salt i en pose. Tilsett kyllingfiletene og knytt posen. Legg kjøttet kaldt over natten.
- Stek kyllingfiletene lyse brune i en panne. Legg kjøttet over på en fjel og skjær det i tynne skiver.
- Skjær rødløk og paprika i strimler. Stek først rødløken til den er blank. Tilsett så paprika og stek til den er mør.
- Bland sammen med kyllingstrimlene eller hold dem separat.
- Tomatsalsa: Hakk tomater og vårløk, og bland det i en skål med tomatketchup, olivenolje og finhakket chili. Tilsett Tabasco, presset hvitløk og smak til med litt sitronsaft.
- Guacamole: Finhakk chili, løk, tomater og en liten bunt koriander. Bland inn most avokadokjøtt og presset sitronsaft.
- Fordel kyllingfyllet i varme tortillas og ha på maiskorn og smuldret ferskost (Queso fresco). Server guacamole og mexicansk tomatsalsa samt ekstra lime ved siden av .
Tips: Om du ikke får tak i meksikansk Queso fresco, kan du bruke fra skjørost fra Rørosmeieret eller ricotta.
Tips: Tomatsalsaen passer også godt som dip til meksikanske chips.
Lyst på en annen tortilla finner du mange forslag her