Skjær torskefilleten i passe stykker slik at de får plass i ett lag i formen (ca. 30x30cm). La stykkene ligge i en god olivenolje som marinade, før du ruller torskestykkene i siktet hvetemel.
Stek de på passe sterk varme til de er gyldenbrune.
Skjær så opp løk, paprika, chilli og stek grønnskene på sterk varme for å holde på smaken. Grønnsakerne blandes og legges i bunnen av formen.
Dekk med flådde tomater, ett lag med torsk, press sitronsaften og hvitløken over.
Dekk med rømme og gratineringsost til slutt.
Smak underveis til med det krydderet som passer din smak. Men det er viktig å få frem paprika/mexicansk krydder smaken.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange flere oppskrifter med skrei og torsk
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig