Sett stekeovnen på 200 grader.
Skjær fisken i ca. 2 cm store terninger.
Vask og rens gulrot, brokkoli og sukkererter, og skjær dem i tynne skiver eller tynne strimler.
Del cherrytomatene i to.
Pensle aluminiumsfolie med olje.
Legg et utvalg av grønnsaker på folien.
Legg fisketerninger over grønnsakene og dryss på salt og pepper.
Brett sammen folien og legg pakkene på et stekebrett.
Stek pakkene midt i stekeovnen i 8-10 minutter.
Åpne og sjekk at fisken er klar.
Ha gjerne litt rømme eller ferdig saus og noen dråper presset sitron oppi folien før steking eller ved servering.
Tilbehør
lettrømme
sitron
Tips: Denne retten kan også brukes som turmat og stekes på grill eller bål.
Her finner du mange deilige oppskrifter på steinbit
Se alt du kan lage med sei - det er slett ikke bare hverdagsmat
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev