Ha krydder på skinkebiffene og grill dem raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Legg dem over på aluminiumsfolie på grillen, legg over lokk og la dem ettersteke i ca. 3-4 minutter.
Foliebakte grønnsaker:
Vask grønnsakene godt før du finsnitter fennikel, løk og paprika, squashen kan deles i litt større biter. Vend grønnsakene i litt god olje og fordel i fire dobbeltlags foliepakker. Tett pakkene godt igjen og legg på grillen i 8-10 minutter.
Server skinkebiffene med grønnsaksmixen, grillede poteter og pesto.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.