- Pisk ut tørrgjæren i melken. La stå i 10 minutter mens du blander de tørre ingrediensene.
- Bland smør, melk og egg og helle over melblandingen. Arbeid deigen til den er smidig men ikke klissete. Tilsett eventuelt litt mer mel, men pass på at den ikke blir tørr.
- Sett til heving på et lunt sted i minst 30 minutter.
- Kna den godt, rull ut til en pølse og del opp i 10 emner.
- Form til jevne boller og sett på et bakebrett for etterheving i 10 minutter.
- Pensle med egg og stek ved 250 grader i 10 minutter til gyllen overflate. Avkjøl på rist.
- Bland mandelmasse/marsipan med varm melk til en jevn masse.
- Skjær av toppen på bollene, ta vare på lokket og grav ut litt av innmaten som blandes med mandelmassen til jevn konsistens. Fordel massen på bollene.
- Pisk kremfløte med litt sukker og fordel oppå bollene.
- Legg lokkene på og dryss eventuelt over litt melis.
Du kan også bake de saftigste boller med disse oppskriftene
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig