- Stek andebrystet med skinnsiden ned i 10 minutter.
- Dryss over salt og pepper på kjøttsiden.
- Vend og stek videre i 5 minutter til rosastekt.
- Ta opp av pannen, legg på et kjøkkenpapir og avkjøl i 10 minutter.
- Fjern skinnet og skjær kjøttet i tynne skiver.
- Tips: Ta vare på fettet i pannen til neste gang du skal råsteke poteter.
- Riv litt av skallet fra appelsinene til dressingen og skrell appelsinene.
- Del i båter og fjern hinnene på båtene. Slik får du fine fileter.
- Rens og vask reddikene. Skjær i tynne skiver. Ha dem i iskaldt vann i 5 minutter for maks sprøhet. Gjenta for løken.
- Dressing: Pisk olje, eddik og honning. Smak til med salt og pepper.
- Fordel salatblader på et serveringsfat. Legg på appelsin, reddik og løk og topp med andbrystskivene.
- Drypp dressingen over. Grovhakk pistasjnøttene og dryss over.