Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Mills
Disse miniutgavene av suksessterte har knasende nøttebunn og silkemyk smørkrem. Perfekt til jul, bursdag eller når du er godtesugen.
Non Stop er godt. Når de blir til påskepastiller blir de enda bedre. Lag mange. De blir fort spist opp.
Brente mandler lager du til jul. Server de som konfekt eller pynt på kaker.
Lag brente mandler slik franskmennene gjør det. Med honning og salt blir de til snacks som få klarer å holde fingrene unna.
Knekk er godteri for store og små. På 20 minutter sitter du igjen med 30 sesamknekk hvis du følger denne oppskriften.
Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenDet er ikke store innsatsen som kreves, men du blir rikelig belønnet. Med øl i gryta, må du kanskje ha øl i glasset. Men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenWhisky og ingefærøl er som skapt for vinteren. Her serverer vi én av dem med den som for mange er selveste Irish Whiskey.
Les hele saken