Finhakk hvitløken og tilsett løken mot slutten av stekeperioden.
Skjær et kryss i skinnet på tomatene og skåld dem raskt i kokende vann. Ha tomatene over i iskaldt vann og dra av skinnet.
Del tomatene i båter og ta ut innmaten, hakk tomatene.
Grill paprikaene under grillelementet til de har fått sorte blærer. Ta dem ut og la de avkjøles litt før du legger dem i en plastpose som du lukker.
La paprikaene avkjøles videre til du kan håndtere dem og skrell så av skallet på parikaene. Del dem i to og ta ut frø og hinner. Hakk paprikaen.
Ha tomater og paprika i pannen med løken. Tilsett ris og vann og la trekke i ca 5 minutter før du tilsetter fisk og sjømat i biter, samt hel flatpersille og koriander bundet sammen med tråd.
La trekke i 10 minutter før du tar ut persillen og korianderen. Tilsett salt, pepper og chili etter smak.
Skru ned varmen og bland inn vin, fløte og crème fraîche som koker litt inn. Server med et dryss av fersk koriander og persille.