- Marsipan:
- Skåld mandlene og tørk dem godt.
- Mal mandlene i en matprosessor. Gjør dette gjerne to ganger og siste gang med melis.
- Bland inn eggehvite og tragant og jobb med marsipanen til den får en fin konsistens.
- Pakk marsipanen i plast og la den hvile i 2-3 timer i kjøleskap.
- Slik lager du harene:
- Husk på at dette skal spises så det er ikke lurt å lage disse harene for store. 30-40 gram er en fin størrelse. Ta en bit marsipan og del den i to like store deler.
- Rull disse delene til en ball.
- Form dem begge som en dråpe med spissen mot deg.
- Kutt så spissen av dråpen i to.
- Sett på en av disse en liten rosa ball til stump.
- Kutt spissen av den andre dråpen også i to. Denne blir altså hodet og ørene.
- Sett på perler til nese og øyer og stikk et smil med et av verktøyene fra modelleringssettet.
- Lag flere slik at det blir en hel gjeng.