Bland sammen alle ingrediensene til deigen. Form deigen til litt avlange boller. Trykk inn to hull i hver bolle ved hjelp av for eksempel skaftet på en teskje.
Tips:
I stedet for sukkerbrød kan du bruke innmaten i hveteboller fra i går.
Smelt sjokoladen over vannbad, og drypp litt sjokolade i bollehullene. Trykk inn en Coca cola-flaske i hvert hull - det blir til hareører, og legg bollene på rist til sjokoladen har stivnet.
Pensle den ene siden av bollene med sjokolade, og legg på rist til sjokoladen har stivnet. Vend bollene, og pensle den andre siden.
Sett på et kakepynthjerte som snute på hver bolle før sjokoladen stivner. Form øyner, følehorn og munn ved å sprøyte på glasur. Trykk fast en pinne i hver bolle. Oppbevares kjølig.
Glasur:
Pisk ingrediensene sammen til en fast, seig masse, helst med miksmaster.
Fyll glasuren i en plastpose og sprøyt på kaker.
Her finner du alle våre oppskrifter på konfekt
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig