- Sett stekeovnen på 175 grader og finn fram en kakeform som er ca 22 cm i diameter.
- Bunn:
Knus pepperkakene fint. Fordel dem i bunnen av en kakeformen. - Fyll:
Pisk sammen egg, ost og honning til en glatt røre. Del vaniljestangen i to på langs og skrap ut frøene. Rør frøene inn i deigen. Hell røren i kakeformen og stek kaken på nederste rille i ovnen. Ostekaken skal steke i ca. 45 minutter til den har stivnet. Kaken stivner helt når den avkjøles. I tillegg til tilberedningstiden må du beregne at kaken bør stå kaldt i et par timer før servering. - Topping:
Rør sammen creme fraiche, sitronsaft og melis og bre det over den lunkne kaken. La kaken stå i kjøleskapet et par timer. - Montering:
Strø på tyttebær. Del pepperkaker på midten og stikk ned i kaken.
Her du oppskrifter på over 30 forskjellige ostekaker
Se alle de forskjellige pepperkakene du kan bake
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig