Egg og sukker piskes, ha i resten av ingrediensene.
Del deigen i 2 deler. Brett smeltet kokesjokolade forsiktig inn i den ene halvparten. Stekes i 2 like runde former ved 185 grader i 25-30 minutter.
Fyll:
Smelt kokesjokolade med kaffen i en tykkbunnet kjele. Sikt inn vaniljesukker og avkjøl.
Begge kakene deles i 2 etter avkjøling. Ha fyll mellom delene og på toppen og sidene av kaken.
Tips:
Du kan også lage denne kaken som en marmorkake ved å steke begge halvdelene samtidig. Hell først den mørke deigen i formen og deretter den lyse. Rør rundt med en slikkepott for å få marmormønsteret. Stekes ved 175 grader i 45 minutter.
Etter steking kan bunnen deles i to og fylles med sjokoladeglasur eller smøres på toppen og sidene hvis du ønsker mindre glasur. Riv kokesjokolade på toppen.
Se våre andre oppskrifter på tropisk aroma
Mange deilige sjokoladekaker finner du her
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig