Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne retten passer ypperlig på et tapasbord. Du kan også servere de som en forrett.
Sendt inn av Mills
Etter en omgang på grillen blir hvitløken myk og mild på smak og kan spises som de er. Topp til tapasbordet.
Dette er gnocchi som smaker litt annerledes enn du kanskje er vant til. De smaker rett og slett himmelsk.
En deilig rett der tacoen får følge av herlig kyllingfilet med pesto.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Les hele sakenAlice Paillard viderefører faren Brunos 40 år gamle filosofi som aldri har vært mer aktuell enn nå. Den kommer fullt til uttrykk gjennom deres NPU – nec plus ultra – den optimale champagne.
Les hele sakenKøbenhavn byr på koreansk mattempel og drikken du får der, finnes også i Norge. Både El Salvador og Valpolicella besøkes, og naturvinens framtid diskuteres også.
Les hele sakenBoka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.
Les hele sakenKnallgul, sødmefylt og varmt krydret med ingefær som i seg selv er den beste medisin mot forkjølelse. Oppskriften er superenkel.
Les hele sakenEn virkelig delikatesse er hva vi varter opp med som dagens rett - som blir ekstra godt med filet fra skreins kraftige ryggstykke.
Les hele saken