Bland ingrediensene til marinaden og legg kjøttet i. Rør godt. La stå i 30 minutter.
Varm 2 ss av oljen i en kjele og tilsett de hele krydderne. Stek 1 minutt og ha i løk. Stek til løken er gyllen og tilsett kokos. Stek til det er godt brunt. Tilsett tomatene, rør og ta av varmen.
Avkjøl blandingen og kjør den til en grov masse i en kjøkkenmaskin.
Varm resten av oljen i en annen kjele. Ta kjøttet opp av marinaden og brun det godt. Tilsett marinaden og litt vann, dekk til og la det surre til kjøttet er nesten mørt.
Tilsett kryddermassen og la det trekke i 5 minutter. Tilsett salt etter smak og ta av varmen.
Serveres rykende varm med kokt ris eller roti.
Her finner du 40 andre oppskrifter på indisk mat
Mange andre deilige retter med lam
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig