- Pannekaker:
Bland mel, salt og spe melken inn mens du pisker, til røren er jevn. Pisk så eggene inn et om gangen. Sett den kjølig ca. ½ time. Ta så røren ut av kjøleskapet og pisk igjennom en gang til før du steker tynne pannekaker. Kjøl av pannekakene. - Terten:
Finn frem pannekakene. Smør en pannekake med fyll, dekk den så med lakseskiver. (Behøver ikke være helt tildekket), - legg den så i en rund kakeform, ta så en ny pannekake, smør den med fyll, dekk så med lakseskiver, legges oppå den første pannekaken. Fortsett slik til det er slutt på pannekaker og fyll.
- Settes kjølig med tallerken evt. folie over. Skal helst stå i ett døgn. (Kan stå opptil 3 døgn)
- Spinatsaus:
Spinaten blansjeres, og kuttes i fine biter, bland deretter alt sammen.
Skjær opp pannekaken i kakeskiver, legg saus ved spissen av hvert stykke. Pynt med litt salat, sherry tomater, sitronskiver og sort kaviar.