- Skjær laksen i passe stykker.
- Bland salt, sukker og pepper og strø det over fisken.
- La fisken ligge i salt-sukker-blandingen i 10 minutter. Skyll og tørk godt.
- Brun fisken lett i smør i en varm stekepanne og legg den i formen.
- Spinatstuing: Stek løken blank i smøret. Tilsett hvitløk, persille og spinat og stek videre til spinaten klapper sammen, et par minutter.
- Ha i fløten, kok opp og tilsett maisenna utrørt i et par spiseskjeer vann.
- Smak til med salt og pepper.
- Hell over laksen, strø over osten og stek formen i ca 20 minutter ved 180 grader.
Tips:
Husk å skylle spinaten godt hvis du kjøper den i løs vekt, det er ikke godt med sand i maten.
Tips:
Topp gjerne med noen ristede pistasjnøtter. Det smaker nydelig og gir litt kjærkommen tyggemotstand.
Her finner du veldig mange oppskrifter på laks, ørret og røye
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig