(4 porsjoner)
Legg den tørkede soppen i en liten skål og hell i det kokende vannet. La det stå og trekke i 15 minutter.
Varm opp halvparten av oljen i en klebefri stekepanne. Ha i kyllingbrystene og la dem steke på middels varme i 5-6 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt. Ta kyllingbrystene ut av pannen, legg dem på et varmt serveringsfat og hold dem varme.
Hell resten av oljen opp i stekepannen, tilsett løken, og la den steke forsiktig i 2 minutter. Tilsett den friske soppen og la det steke videre i 3 minutter til.
La den bløtlagte soppen renne av og ta vare på bløtevannet. Skjær soppen i skiver og tilsett soppen og bløtevannet til stekepannen. La det hele koke opp, slå ned varmen, og la det surre til væsken er kokt inn til det halve.
Bland lettrømme og sennep i soppsausen, la det få et oppkok, slå ned varmen og la det surre forsiktig i 2 minutter. Smak på sausen og krydre med salt og pepper. Hell sausen over kyllingbrystene og server straks.
1 porsjon inneholder:
Energi 288 kcal
Proteiner 44 g
Karbohydrater 4 g
Fiber 1 g
Total fettmengde 10 g
Mettet fett 4 g
Natrium 85 mg