- Bland mel, tørrgjær, sesamfrø, sukker og salt i en stor bolle.
- Hell melken og 1 ss olje i melet, og bland med en tresleiv. Røren blir veldig klebrig.
- Dekk bollen med plast, og la røren heve til dobbelt størrelse, dvs. rundt 30–45 minutter.
- Stikk et hull i midten av røren, slik at den synker litt sammen. La røren hvile i nye 10 minutter.
- I mellomtiden lager du fyllet: Bland brun farin, nøtter og kanel i en liten skål.
- Ta en liten bit av deigen, og lag en pannekake med hånden. Legg i 1 ss av fyllet i midten, og knip sammen kantene mot midten, slik at pannekaken blir som en liten ball.
- Varm opp stekepannen til middels varme. Tilsett rikelig med olje.
- Legg ballen i stekepannen, og flat den forsiktig ut, f.eks. med en flatbunnet skål som er oljet.
- Når du ser at ballen svulmer opp litt, er det på tide å snu den. Tilsett mer olje etter behov. Pannekakene skal være gylne utenpå.
- Pannekakene smaker best når de er helt ferske, men vær forsiktig med det varme fyllet!