Bland alt det tørre i en bolle. Smelt smør og ha i melk.
Når dette er 37 grader ta i egget og hell det våte i det tørre og elt deigen sammen.
Husk å alltid sikte melet.
Forhev deigen i 15-20 minutter. Kjevle ut deigen til 1-2 cm tykk og stikk ut sirkler med en kopp eller utstikker. Lag sirklene litt avlange og kutt ører slik som vist på bildet.
Dette gjøres før du setter deigen til etterheving.
Etterhev i 30-45 minutter.
Sett på rosiner til øyer og en rosin til nese. Pensle på litt egg og stek hundene ved 200 grader til de er gyllenbrune. Det tar ca. 15 minutter.
Skjær opp halve «munnen», stikk en pølse inni og server.
Å veie deigen og skjære ut et passende emne før du begynner å bake ut, er lurt for å vurdere om du har nok deig til det du skal lage.
Her finner du flere bolleoppskrifter
Mange retter barna vil sette pris på
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du svært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev