- Bland havregryn, kli og melk i en kjele. Kok grøten ca. 5 minutter.
- Tilsett honning, hakkede nøtter og solsikkekjerner. Smak grøten til med salt.
- Skjær eplet i biter og fordel dem i grøtporsjonene.
Et glass kald melk eller juice smaker godt til.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne grøten vil du like. Enkel og rask å lage. Super som frokost.
Et glass kald melk eller juice smaker godt til.
Sendt inn av Apéritif
Bakte egg er deilig og luksuriøs frokost. Denne varianten med Bimi® og syltede sennepsfrø er ekstra innbydende.
Denne supre oppskriften på skikkelig cowboy-mat, mat som hjelper mot både bondeanger og dehydrering. Her er oppskriften på Dagen-derpå-grøt.
En deilig smoothie enten du bruker den som dessert eller som en liten oppkvikker til frokost eller lunsj.
Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenTorsk, skrei eller annen hvit fisk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
Les hele sakenPå The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Les hele saken