Vask squashen og beten. Skrell beten.
Skjær squash og bete i tynne strimler. Bruk et egnet redskap som spiralizer eller noe annet som lager strimler. Du kan også bruke en ostehøvel og skjære skivene i strimler.
Fres grønnsakstrimlene raskt i olje i en varm panne.
Server grønnsakspagettien med et dryss av revet pepperrot og smilende egg.
Tips: Selv om du kommer langt med en potetskreller, blir spiralene enda finere med en spiralizersom koster fra knappe tre hundrelapper og oppover. Kanskje du blir hekta? Morsomt er det i alle fall, og godt smaker det. For disse knasende sprø strimlene gjør at du kan spise rå grønnsaker på en helt annen måte.
Prøv grønnsaksspiraler i stedet for pasta i en av disse rettene
Her finner du veldig mange gode oppskrifter på vegetar
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig