Stek løken gylden i en kjele med margarin. Bland inn varm couscous. Rør inn basilikum til slutt.
Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og ha på salt og pepper.
Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
Pensle med olje og krentrecôte ydre med salt og pepper. Grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen).
Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden, kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
Tips: Legg trespydene i vann en halvtime før du begynner å lage grønnsaksspydene slik at de ikke tar fyr når du legger de på grillen.
Her finner du mange oppskrifter med entrecôte, også hvis du skal grille den.
Og her finner du veldig mange deilige grillretter
Mariner kjøttet selv med disse gode marinadene
Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig