Vi går ut i fra at alt kjøtt er tilberedt på forhånd. Krabber kokt og svinekjøtt stekt
- Bland krabbekjøtt, reker og svinekjøtt i en liten bolle. Rør inn egg, hvitløkblanding, nam pla og soyasaus. Bland godt sammen.
- Press fyllet godt ned i krabbeskjellene. Pisk eggene godt. Dypp krabbeskjellene ned i eggene med den fylte siden ned.
- Stek krabbeskjellene i en wokpanne eller frityrgryte i varm olje. Stek et om gangen i ca 1 min (eller 2) altså til eggelaget er gyllent. Ta krabbeskjell opp og la dem renne av på et tørkepapir.
- Serveres med ris og chillisaus eller nam pla.
Lyst til å lage en annen rett med krabbe? Vi byr på mange andre
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig