Finhakk løken. Smelt smøret i en kjele og stek løken ved middels varme i et par minutter.
Finsnitt kålen og kutt pølsen i terninger (bruk gjerne en mager variant). Tilsett dette og bønnespirene til løken og la det hele steke ved middels varme under omrøring i ca 5. minutter.
Avkjøl blandingen litt og ha i soyasaus og ost.
Fordel fyllet midt på 8 - 10 pannekaker. Rull dem sammen og legg dem i en smurt ildfast form.
Du kan kjøpe pannekakene ferdige, ellers har du oppskriften på hjemmlagde varianter her.
Fordel revet ost over pannekakene og gratiner dem midt i ovnene ved 200 grader i ca 20 minutter eller til osten er blitt gylden.
Her finner du mange oppskriften på pannekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev