Mangosaus:
Kutt løk og mango i middels store biter.
Varm opp matoljen, ha mango og løk i pannen og stek over middels varme til løken er gjennomsiktig. Tilsett vodka, appelsinsaft, salt og pepper.
Avkjøl litt før blandingen has i blenderen og kjøres til en fin saus. Bland finhakket paprika med den ferdige sausen.
Fisken:
Krydre fisken med salt og pepper. Dypp den i hvetemel på begge sider, og stek den i litt olje over middels høy varme til den er gyllen på begge sider.
Flamber fisken med vodkaen og sett så fisken i ovnen 12-15 minutter på 200 grader.
Gi spinatbladene et raskt oppkok i saltvann rett før servering og la renne godt av seg i en sil.
Servering:
Legg fisken på en seng av spinat og med mangosaus ved siden. Legg to skiver brie på toppen og server.
Tips: Sett gjerne hele tallerkenen i ovnen til osten er gratinert hvis du ønsker det.
Sendt inn av
José Luis Cruz Villegas, Mexico