- Bunn: Pisk eggedosis av egg og sukker.
- Sikt sammen mel og bakepulver og vend det inn i eggedosisen med en slikkepott.
- Mal nøtter og ha det i deigen sammen med smeltet smør. Rør alt lett sammen.
- Fordel røren i en langpanne med bakepapir. Stek på nederste rille i stekeovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter. Hvelv kaken på rist.
- Glasur: Smelt sjokoladen med melk i en kjele over svak varme. NB! Ikke rør i sjokoladen før den er helt myk.
- Smør fyllet over den avkjølte kaken, og sett den litt kjølig for å få glasuren til å stivne.
Tips1:Du kan også bruke to springformer som er smurt og strødd (gjerne med bakepapir i bunnen)
Tips2: Det er fullt mulig å bruke annen mørkere sjokolade og tilsette hakkede nøtter i forholdet 3:1.
Her finner du mange andre kaker du kan bake