Legg hele modne bananer og (skrelt og kuttet) avocado i fryseren. Eller velg fryst avocado fra butikken.
Kjør fryste bananer og kokosmelk i en kraftig blender til det har fått iskrem-konsistens.
Tilsett fryst avokado og kjør blenderen videre til alt er blandet.
Pynt isen med med kokosmasse og server den umiddelbart - enten i fire dessertskåler eller i en glassbolle.
Du kan også ha massen i en form og putte i fryseren til senere bruk.
Tips:
Om du vil friske opp fargen, kan du tilsette litt finhakket sitronmelisse i blenderen. Det løfter også friskheten i smaken noen hakk.
Liker du ikke kokossmaken, kan du bruke usøtet yoghurt i stedet, og om du ikke liker valnøtter, kan du bruke pinjekjerner. De gir en mildere lett søtlig nøttesmak.
Og er ikke dette søtt nok, kan du tilsette en teskje flytende honning.
Se våre andre oppskrifter med banan
Her finner du mange kjølig desserter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev