- Rør gjæren ut i det lunkne vannet og tilsett olje, mel og salt. rør deigen lett sammen - og la den heve til dobbel størrelse.
- Skjær spekematen opp i tynne strimler, hakk løken og skjær aubergine, tomater og grønnkål/spinat i terninger/strimler.
- Ha alle grønnsakene i stekepannen og fres dem i olje.
- Tilsett spekematen, legg over et lokk og la blandingen trekke i 2-3 minutter.
- Smak til med salt, pepper og oregano.
- Rør inn mozzarella kuttet i terninger til slutt.
- Del deigen i to like store emner før du kjevler hver til en 30 cm avlang leiv.
- Fordel fyllet etter midten og brett langsiden opp og sammen før du tvinner endene en halv gang.
- La det hele heve i ca. 15 minutter.
- Pensle med en blanding av olje og vann og strø evt. litt oregano over.
- Stekes i ovn på 225 °C i 15-20 minutter.
Her finner du over 80 pizzaoppskrifter
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Slik lager du pizzadeigen selv