- Varm opp ovnen til 175 grader.
- Smelt smør og sjokolade i en kjele over svak varme under omrøring.
- Trekk til side og pisk inn stout og begge sukkertypene.
- Pisk inn ett egg av gangen.
- Rør in vaniljesukker og salt.
- Sikt melet og kakaoen inn og brett det inn i sjokolademiksen.
- Hell over i en smurt langpanne 24x30 cm og fordel deigen jevnt.
- Sett formen i midten av ovnen og stek i 30 minutter eller når en trepinne nesten helt slipper. Kaken skal være litt seig, men langt fra flytende.
- Avkjøl og del opp i biter.
Tips:
Du kan godt pynte med melisglasur.
Her finner du mange andre oppskrifter på Brownie
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig