Rør gjæren ut i lunken melk (eller bland tørrgjær i melet) og tilsett melet.
Rør til alt er godt blandet. Dekk bollen med plast og la den stå kaldt natten over.
Romtemperer røren og tilsett eggeplommer, smør, rømme og salt. Rør godt. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn i røren.
Hell røren med spiseskje til passe store blinis i en middels varm stekepanne med smør.
Snu blinisene når røren har stivnet på overflaten og stek de gyldenbrune.
Legg 2-3 blinis på hver tallerken, ha på litt rømme og kaviar. Dryss over finhakket rødløk og pynt med dill.
Tips:
Blinisene kan stekes ferdige noen timer før. Pakk dem godt inn i folie og varm dem forsiktig i ovn før servering.
Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig