Hvis du vil ha en salat som passer til sashimi og sushi, skal du bruke denne oppskriften. Virkelig en spennende salat.
Lag marinert sashimi med kveite, ørret/laks, makrell eller tunfisk. Følg den enkle oppskriften, og du kan serve det hele på 15 minutter.
Spareribs er uten tvil manges favoritt når kjøtt skal på grillen. Her er en oppskrift som inneholder ingredienser som løfter grillmaten til nye høyder. Riktignok tar det litt å lage den, men det får du igjen for garantert.
Du kan lage herlig sashimi med bare ørret og litt tilbehør som wasabi, soyasaus og syltet ingefær. Vi forteller deg hvordan.
Lag grillspyd av kylling og kombiner det med Cæsarsalat. Det løfter retten noen ekstra hakk. Her er oppskriften.
Legg kalkunfilet på grillen, men først etter at den har badet seg skikkelig i sur-søt marinade. Du øker smaken ytterligere med å lage en herlig dip ved siden av. Her er oppskriften på det hele.
Her får du en litt utradisjonell oppskrift med den klassiske røkte Bayonneskinken. Den får følge av appelsin. Dermed har du en deilig smårett.
Med mager kylling som ingrediens lager du et lett wokmåltid som både frister og samtidig smaker veldig godt.