Denne versjonen av seibiff er betydelig friskere enn den med løk. Både siden det er brukt norske epler og ikke minst tyttebær. Og minst er den enkel å lage.
Denne versjonen av seibiff er betydelig friskere enn den med løk. Både siden det er brukt norske epler og ikke minst tyttebær. Og minst er den enkel å lage.
Du skal unne deg å sprøsteke seifileten. Hvis du føler denne oppskriften, og tar med tilbehøret, kan vi love deg et deilig måltid på rekordtid.
Her får makrellen følge av rabarbra. Du kommer ikke til å angre hvis du lager denne retten
Vil du at måltidet med breiflabb skal bli hot. Da skal du bruke denne oppskriften.
Med denne oppskriften på kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid som også kan nytes på en hverdag.
La koteletten få en lomme. Den skal du fylle med ost og spekeskinke. Dette er snaddermat.
Denne retten har både fyll og saus men er mye lettere å lage enn den kan se ut som.