Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dette er en klassikks salat som alle liker. Lettvint og kjapp å lage.
Masse grønnsaker og godt kjøtt er en god start når du skal tilberede Gulasjsuppe. Her er det bare å kutte opp ingrediensene og frese i vei.
Denne retten har både fyll og saus men er mye lettere å lage enn den kan se ut som.
Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.
Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.
For i det siste har han tatt steget videre.
Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
En grateng rett fra ovnen er manges favoritt. Prøv bare denne oppskriften.
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.