Du trenger ikke grill for å lage herlige spareribs. De blir like gode i ovnen om du følger denne enkle oppskriften.
Du trenger ikke grill for å lage herlige spareribs. De blir like gode i ovnen om du følger denne enkle oppskriften.
Tzatziki, som er mye brukt i Tyrkia og Hellas og også nå i Norge, smaker herlig. Denne sausen passer utmerket til både grillet kjøtt og fisk. Smaken er frisk og god.
Kalvekjøtt er delikat og mørt. Derfor trenger det forsiktig varmebehandling for ikke å bli tørt. Sautering, rask steking i panne er perfekt.
Nå skal du bake fileten i ovnen og drysse på provencekrydder. Ute av ovnen får den besøk av Crème Fraîce.
Når du kombinerer den nydelig kalvefilet med jordskokkpuré, ristet østerssopp og minisavoykålda, kan du venner til middag.
Biff er manges favoritt. Ikke like mange har forsøkt med scampi på toppen. Det bør du gjøre.
Lag en meksikansk gryterett med bønner helt uten kjøtt. Du kommer garantert til å lage den flere ganger.
Denne fiskekakeburgeren må du prøve. Enkel og rask å lage og smaker fortreffelig.