En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.
En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.
Skagenrøre er en kjempegod skalldyrsalat som du skal legge på en toast. Du kan også bruke den på koldtbordet eller som en forrett med litt salat til.
Tiramisu er både deilig og mektig. Med kirsebær blir den langt mer frisk i smaken. Du kan også bruke moreller eller solbær.
Her trenger du bare en pizzabunn. Det er innholdet som gjør det meste av smaken. Du legge på og trekke fra alt etter hva du har i kjøleskapet.
Dette er en avansert rett, men du kan velge å lage deler av retten, for eksempel dampe asparges og servere med urter og saus. Men for den som vil prøve så finnes hele oppskriften her.
Om du synes at alle disse aromaene og ingrediensene virker litt skremmende, Glem det. Oppskriften er enklere enn du får inntrykk av ved første øyekast.
Gulrøttene er en utmerket kakeingrediens. Det er nesten umulig å ikke like denne kakestilen, og umulig å ikke få lyst på mer.
Har du bær, cashewnøtter og sukker i skapet kan du lage disse godbitene på 20 minutter.
Disse små runde godbitene lager du 15 minutter. Mørk sjokolade, litt eggelikør og appelsinskall er alt som skal til.
Her skal du bruke både pinner og Colagodteri. Men først skal du lage deig og bake. Garantert suksess hos barna.
Pavlova er en festkakefavoritt som kan varieres i det uendelige. I denne oppskriften er det særlig sitronkremen som gjør susen.
Påskekaken kan du bake uansett årstid. De tre lagene gjør kaken til en ekstra smaksrik opplevelse, også siden de har tre forskjellige teksturer.
Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Denne massive kokoskaken er inspirert av en som stjernekokken Thomas Keller har gjort legendarisk.