Kyllingbryst blir ikke bedre enn når du fyller det med ost slik som i denne oppskriften.
Kyllingbryst blir ikke bedre enn når du fyller det med ost slik som i denne oppskriften.
Den spansk nasjonalretten Gazpacho med opphav i Andalucia skal serveres kald. Her passer det ekstra godt med vannmelon i.
Fajitas, eller wraps, er en rett som setter stadig fastere grep i nordmenns matvaner. Med denne oppskriften skjønner du lett hvorfor.
Denne australske versjonen av den provençalske tianen tilberedes i en vid, lav, åpen, ildfast form. Paprika kalles for "capsicum" i Australia, og det er jo det latinske navnet for hele pepperfamilien, også chili.
Så lettvint lager du grillspyd som passer for store og små. Til de førstnevnte med fiskekaker og til voksne med laks og steinbit.
Denne potetsalaten smaker herlig og med alle gode ingrediensene blir det en sikker vinner rundt bordet.
Rekker kan du også grille når du trer de på et grillspyd. Det skal du også gjøre med grønnsakene. Følg denne enkle oppskriften.
Lag denne supre paellaen, og vi kan garantere at du ikke vil angre. Den inneholder så mye godt at du nesten kommer til å forspise deg. I alle fall kommer du til å lage den minst en gang til
Her oppskriften på en Chili con carne som du fikser på maks en drøy halvtime. Men smaken er i behold.
Denne retten kan du lage i en god gammeldags jernpanne hvis du ikke har en wokpanne. Uansett blir det et deilig måltid hvis du følger vår oppskrift.
Når du har laget denne retten en gang vil du opplagt gjøre det flere ganger. Bare følge den enkle oppskriften så er du nok enige med oss i aperitif.no
Denne grillretten kommer du til å lage flere ganger. Du skal nemlig ha både storfekjøtt og svinekjøtt på sammen med deilige grønnsaker.
Et grillspyd med sjømat og grønnsaker er en sikker vinner på grillfesten midtsommers.
Klippfisk, reker og kamskjell med følge har så mye smak at de ikke trenger noe krydder. Men ved å legge dem i marinade en time før grillingen starter, får de det lille ekstra.