Denne varme siderblandingen kan nytes som den er, også kald, eller brukes i drinker - som på Poppy.
Denne varme siderblandingen kan nytes som den er, også kald, eller brukes i drinker - som på Poppy.
Kake til frokost eller til ettermiddagskaffen. Ja det får du forslag til her. Squashbrød passer utmerket uansett når på døgnet du har lyst på noe godt.
Pærer smaker herlig som de er. Men du smaker også deilig når du lager en chutney av de.
Denne varianten av fondue er en sveitsisk spesialitet. Det er så sosialt å sitte rundt bordet og kose seg med denne retten.
Denne retten klarer du og dine neppe å motstå etter å ha laget den første gang. Med blåmuggost og forskjellige ristete nøtter kan vi love deg en smaksopplevelse.
Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Imidlertid kreves det av deg som kokk at du er med på spillet når det gjelder tilleggsingrediensene.
Sufflé er skikkelig sekstitallsmat som fortjener en renessanse. Du kan nemlig putte nær sagt hva som helst under lokket av eggesaus. Alle typer rester av fisk, skalldyr, kjøtt eller grønnsaker.Her har vi brukt lutefisk