Champagnecocktail med ananas og kokos er nyttårsbobler for pina colada-elskeren. Alle andre kommer også til å bli forført.
Champagnecocktail med ananas og kokos er nyttårsbobler for pina colada-elskeren. Alle andre kommer også til å bli forført.
Eggelikør får en ny drakt i form av cocktailen Easter Bunny. Her sammen med lys rom og bananlikør. Dette er en mulig livslang kompanjong til solveggen.
I denne varianten av daiquiri bruker du sitron i stedet for lime og litt calvados i tillegg til rom. I stedet for calvados kan du bruke eplemost.
Mango lassi er en klassiker som følge til indisk mat. Da er den alltid alkoholfri. Denne er det ikke.
Det er selveste Jerry Thomas som sørget for å udødeliggjøre Knickerbocker Cocktail, for han inkluderte den i sin 1862-utgave av The Bartender's Guide.
Denne varianten av mojito er så enkel at den kan lages selv med begrenset utvalg, en klunk lys rom har du sikkert i barskapet; frisk mynte og hel kardemomme, sitron og ingefærøl, fås tak i overalt.
Skal du lage mojito må du gjøre det slik den lages på Cuba. Der får du bare den ekte utgaven, og ikke slik vi er vant med i Norge.
Denne kjente drinken serverer du her med Curacao som gir den en særegen og frisk smak. Her er oppskriften.
Noen vil nok ikke være enige i vår påstand, men klassikeren Long Island Iced Tea er blitt kåret til nettopp verdens beste drink av ikke mindre enn 330 000 personer over hele verden.