Pizze di patate er jo ikke akkurat pizza slik de fleste tenker på denne favoritten. Men poteter, bacon, ansjos og ost blir pizza god som noen andre.
Kombinasjonen av tomatisert krydret kjøttsaus (lam skal det være), ostesaus og aubergine er rett og slett genial. En smak du alltid vender tilbake til og som det er vanskelig å gå lei av.
Dette er oppskriften på en tomatsuppe med deilige ingredienser som setter fart på smaksløkene. Likevel ikke så hot at du brenner tunga hvis du da ikke forsøker å spise den for varm.
Her er en herlig rett med laks tataki. Veldig enkelt å lage. Med soyasmør og en enkelt salat blir det et herlig måltid.
Den spansk nasjonalretten Gazpacho med opphav i Andalucia skal serveres kald. Her passer det ekstra godt med vannmelon i.
Hvis dette ikke blir godt vet vi ikke hva vi skal servere deg
Lag en skikkelig spansk paella med kylling, og blant annet deilige skalldyr. Dette blir det fest av.
Lage tomatsuppen fra bunnen av med hermetiske tomater som basis, litt god bacon og morrpølse, Suppen blir deilig kan vi love deg.