Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lag en stor saftig burger med hval når det skal gå fort. Her er den enkle oppskriften
To deilige torskeretter kommer på bordet denne søndagen. Vi starter med en varm suppe og avslutter med selve delikatessen - torsketunger.
Spesielt i januar hvor vi tenker gjennom både hva vi spiser og hva vi bruker penger på, er en slik oppskrift velkommen. Her kan du sågar bruke rester.
Fredagstacoen har har nesten blitt hellig her i Norge, og mange koser seg kanskje med et glass vin på fredagskvelden. Hvilken vin velger vi da til taco?
Da snakker vi ikke om den norske fredagstacoen, men den autentiske meksikanske som fortsetter å være en sterk trend også i 2025.
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Prøv denne oppskriften for en toddy med ekstra mye smak.