Dette er en vri på en gammel klassiker som er en enkel måte å lage iskrem på, omtrent som en semifreddo på italiensk.
Dette er en vri på en gammel klassiker som er en enkel måte å lage iskrem på, omtrent som en semifreddo på italiensk.
Denne retten er rask og lage, og smaker himmelsk. Du får selvfølgelig oppskriften på hvordan du lager tunfisksaus.
Ostesmørbrød kan du variere i det uendelige, også når det kommer til tilbehøret. I denne oppskriften har vi lagt til pære. Du kan glede deg.
Kakaolikør lager du enkelt selv. Deilig å drikke til kaffen, eller du kan helle den over en dessert som iskrem
I kålruletter med kyllingkjøttdeig er hodekål erstattet med kinakål. Tradisjonell kjøttdeig er erstattet av kyllingkjøttdeig, slik at de blir lyse og delikate.
Kakerester er det supert å lage punsjeboller av, Kanskje du bør bake litt? Disse bollene er veldig gode. Bare følg oppskriften og smak resultatet så er du enig.