Denne skånske kaketradisjonen fortjener oppmerksomhet også på denne siden av grensen.
Denne amerikanske drinkklassikeren ble skapt i 1888 av Henry C. Ramos på baren Imperial Cabinet Saloon i New Orleans.
En lekker sitronostekake med mangocurd og pistasjebunn. Kombinasjonen av seig og sprø pistasjebunn med kremet mangocurd og frisk, syrlig sitronsmak gjør denne kaken til en innertier.
Dette pavlova-treet kombinerer søtt med friskt og syrlig på en utmerket måte.
Disse miniutgavene av suksessterte har knasende nøttebunn og silkemyk smørkrem. Perfekt til jul, bursdag eller når du er godtesugen.
Her er en tradisjonell pavlova-bunn som vi har toppet med vaniljekrem, syltetøy, lemon curd, bær og biter av brownie.
Sommersmaken er sikret for denne festkaken med rabarbrasyltetøy, bringebærmousse og en fluffy marengssmørkrem.
Non Stop er godt. Når de blir til påskepastiller blir de enda bedre. Lag mange. De blir fort spist opp.
Her skal du bruke både pinner og Colagodteri. Men først skal du lage deig og bake. Garantert suksess hos barna.
Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Denne massive kokoskaken er inspirert av en som stjernekokken Thomas Keller har gjort legendarisk.
Pink Lady er en veldig enkel drink med få ingredienser, men også en sann cocktailklassiker.