Denne kaken er rask å lage og en fin måte å bruke opp bær fra fryseren eller når du har plukket riktig mye.
Denne kaken er rask å lage og en fin måte å bruke opp bær fra fryseren eller når du har plukket riktig mye.
Sprø flarn med kardemomme er knasende herlige småkaker. De passer dessuten perfekt som ekstra "krønsj" til frossen yoghurt og vaniljeis. Her har du en ordentlig festoppskrift på flarn med kardemomme og sitrussalat.
Dette pavlova-treet kombinerer søtt med friskt og syrlig på en utmerket måte.
En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.
Denne rabarbrapaien er ikke bare frisk. Den er også god og sprø. Dessuten har den ekstra sunne ingredienser.
Her skal du bruke både pinner og Colagodteri. Men først skal du lage deig og bake. Garantert suksess hos barna.
En deilig sjokoladekake som du og dine garantert vil like. Om du ikke spiser opp hele med en gang, holder den seg svært godt.
Denne britiske pubklassikeren med dadler som hovedingrediens lager du enkelt hjemme.
Baked Alaska, Omelette Norvegienne, Omelette Surprise eller alle navn som brukes om denne franske klassikeren "stekt iskrem".
Disse eplemuffinsene smaker herlig. Det du legger på toppen er avgjørende. Det kan du lage med de fleste frokostblandinger av det sprø slaget,
Iskrem og pai i én og samme kake med kaffesmak passer veldig godt til syrlige sommerbær.
Svensk punsj skiller seg fra den karibiske Planter's Punch ved at den er basert på arrack - sukkerrørbrennevin fra Indonesia. Sammen med andre eksotiske ingredienser som sukker, te, krydder og sitron.