Fisk med potetmos på toppen er en genial vri på fiskegratengen. Blåmuggosten gor den ekstra mye karakter.
Fisk med potetmos på toppen er en genial vri på fiskegratengen. Blåmuggosten gor den ekstra mye karakter.
Når silda marineres som her for deretter å paneres i grovt rugmel, sprøstekes og legges inni et hamburgerbrød med en god klatt rømme, ja, da blir den uimotståelig.
Enten du har bakt for mye selv eller har kjøpt ferdigbakst, er denne oppskriften en fin måte å variere inntaket av pepperkaker. Den er langt mer lettlaget enn den kan se ut til.
Skal du lage fiskesuppe raskt og enkelt og få en masse smak, skal du ha med fennikel, purre og crème fraîche. Her har du oppskriften.
Denne oppskriften inviterer til å prøve seg fram med det du måtte ha i grønnsaksskuffen i kjøleskapet. I stedet for kjøttdeig kan du godt bruke rester etter middagen med kjøtt i går.
Vil du lage en skikkelig god pastarett må du prøve denne oppskriften med kremet pasta og med reker og cherrytomater.