Denne type fiskesuppe er populær i Italia hvor den kalles cacciucco, men da har den mange flere typer sjømat enn her.
Denne type fiskesuppe er populær i Italia hvor den kalles cacciucco, men da har den mange flere typer sjømat enn her.
Pinnekjøtt til overs? Prøv Pinnekjøtt al arrabiata, en «sint saus» som serveres til med mye chili. Her er oppskriften.
Denne oppskriften er laget av en av Norges fremste kjøkkensjefer, nemlig Even Ramsvik. Retten har spennende ingredienser satt sammen på mesterlig vis.Du kan glede deg.
Denne deilig retten med favorittfisken til mange er det en av våre lesere som har sendt oss. Tar litt tid å lage, men for et resultat du får.
Ikke rent få nordmenn reiser til Thailand i jula. Hvis ikke det står på planen i år kan du lage denne omeletten og drømme deg bort.
Denne måten å tilberede og krydre makrell på er typisk marokkansk. Og smaker fortreffelig også med makrell fra norske farvann.